Loading...

Railmonitors løsning udfordrer ineffektive og dyre vedligeholdelsesprocesser. Vores system, TrackSoft360, forsyner operatører med data og information, der er nødvendige for at træffe velovervejede beslutninger i kritiske vedligeholdelsesprocesser.

TrackSoft360 benytter sig af algoritmer til at give letforståelig indsigt i den nuværende tilstand af infrastrukturen. Denne indsigt kan bruges i optimeringen af vedligeholdelsesstrategien. Den kan dermed være med til at forlænge jernbanens levetid – kernen i prædiktivt vedligehold.

OPSAMLING

ANALYSE

PRÆSENTER

MÅLING OG INDSAMLING AF INFORMATION

Sensor data eller data fra databaserne bliver opfanget af TrackSoft360

ORGANISER OG BEREGN DATA

Data er lagret i skyen, hvor det bliver struktureret og klargjort til visualisering og analyse. Filtre og avancerede algoritmer bliver brugt til at beregne operationelle applikationsdata, fastslå driftsstatus samt statistikker. De sørger også for at organisere dataene så den er klar til at blive præsenteret eller integreret i dit foretrukne værktøj, eksempelvis IRISSYS, IBM Watson etc.

NOTIFIKATION & VISUALISERING AF DATA

TrackSoft360 bringer jernbanen direkte til din computer, tablet eller smartphone. Bearbejdet data og resultater bliver præsenteret i en intuitiv og brugervenlig brugerflade. Her har vi strømlinet opsætningen og diagnosticeringen samt effektiviseret beslutningsprocessen.

Railmonitors software

Fordele ved TrackSoft360:

  • Modtag information om sætninger i infrastrukturen og forstå dit sporskifte

  • Enhver bevægelse bliver opfanget og analyseret

  • Fejlscenarier er identificeret og rapporteret ved at analysere det indsamlede data – gør det muligt at eliminere fejl tidligt

  • Vedligeholdelsesarbejde systematisk overvåget og præcist dokumenteret – forbedrer samarbejde og dokumentation mellem involverede parter

  • TrackSoft360 gør det muligt at kombinere forskellige datakilder, geoinformation eller vedligeholdelsessystemer

Anders Lund Christensen

Mød Anders – Key Account Manager

Er du klar til at optimere dine processer?

Ring til Anders!

+45 40955020