VEDLIGEHOLD2019-08-20T15:12:32+02:00

FORLÆNG JERNBANENS

LEVETID

Railmonitor har givet os en intelligent løsning, som har givet os online adgang til overvågning af bevægelser af en spordæmning placeret på en bund af mose. Dette vil give os mulighed for at reducere antallet af manuelle inspektioner på stedet.

Nils Blom Salmonsen, CTO, Sund & Bælt Holding A/S

Databaserede beslutninger

Railmonitors løsning adresserer udfordringen med ineffektive og dyre vedligeholdesprocesser. Vores system forsyner operatører med data og information, der er nødvendige for at træffe velovervejede beslutninger i kritiske vedligeholdelseesprocesser.

Systemet benytter sig af algoritmer til at give letforståelig indsigt i den nuværende tilstand af infrastrukturen. Denne indsigt kan bruges i optimeringen af vedligeholdelsesstrategien og kan dermed være med til at forlænge jernbanens levetid – kernen i prædektivt vedligehold.

Railmonitors opdaterede software

SPOR

Vores system opfanger automatisk jernbanens tilstand ved hjælp af trådløs teknologi og kunstig intelligens. Sensorerne registrerer bevægelser helt ned til hvert minut, og alle målinger er tilgængelige i vores brugervenlige brugergrænseflade. Dermed kan du se trends og kombinere forskellige faktorer for at lave årsagsanalyse foruden at have insigt i den aktuelle tilstand.

SPORSKIFTER

Sporskifter tager op mod 30% af vedligeholdelsesbudgettet, og de er ofte skyld i de fleste forsinkelser. De er derfor karakteriseret som værende en kristisk komponent i jernbane infrastrukuren. Vores mission er at give operatører indblik i hvordan sporskiftet opfører sig. Ved at kombinere forskellige faktorer giver vores løsning også operatørerne mulighed for at danne sig et visuelt indtryk af årsagen til potentielle nedbrud.

YDELSER

ALTID INKLUDERET

Vedligeholdelse af systemet (hardware & software)

Kundesupport i åbningstiden

Løbende opdateringer til softwaren

TILFØJELSER

Installation af hardware og systemkonfirgurering

On-site support og vejledning

Rådgivning vedrørende overvågningsstrategier til jernbanen

Jernbanetunnel

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vil du have dybere indsigt i din infrastruktur og dermed optimere din vedligeholdelsesstrategi?

Tag fat i os og hør hvordan vi kan gøre en forskel for netop dig

KONTAKT OS