Loading...

Alle konstruktioner, om det er bygninger, broer eller tunneller, bliver påvirket af interne og eksterne faktorer. Forringelse, en udfordrende byggeprocess, mangel på kvalitetskontrol eller en ekstrem situation medført af ulykke eller naturen, kan alle føre til slitage eller tekniske fejl.

Implementeringen af et overvågningssystem er afgørende hvis du vil være i stand til at identificere ændringer i din konstruktion og handle på det før det fører til uoprettelig skade. Overvågning af din konstruktion og dets bevægelser vil gøre det muligt for dig at opfange anomalier på et tidligt stadie. Vedligeholdelse og reparationer kan hurtigt blive igangsat, og det vil betydeligt reducere dine omkostninger.

BYGNINGER

BROER

TUNNELLER

Et af formålene ved at overvåge din bygning er, at du får en dyb forståelse for dens aktuelle tilstand. Dette vil gøre det muligt for dig at udføre præventivt eller korrigerende vedligeholdelse.

Det vil forbedre bygningens overordnede sikkerhed og vil hjælpe med at sikre dets bevarelse.

En måde hvorpå du kan sikre dine broers levetid er ved at installere et overvågningssystem.

Vi måler på sporet i forbindelse med fornyelse af jernbanebroer. Især overvåger vi sætninger og forskydninger på overgangen mellem hjælpebroen og fastlandet.

Hvis din tunnel skal forblive statisk, skal den kunne holde til den massive vægt den unægteligt vil blive udsat for. Deformering eller sætninger i konstruktionen udgør en betydelig sikkerhedsrisiko, særligt ved anlægsarbejde på selve tunnellen eller i omgivelserne omkring den.

Kontinuerlig overvågning af din tunnel, giver dig et unikt indblik i stabiliteten og pålideligheden af din konstruktion.

Railmonitors løsning giver dig mulighed for at:

  • Effektivisere din vedligeholdelse

  • Øge den overordnede sikkerhed

  • Forlænge din konstruktions levetid

  • Reducere omkostninger ved tab af mængden af trafik

  • Reducere dine arbejderes sikkerhedsrisici

  • Få dybegående viden om din konstruktion

Anders Lund Christensen

Mød Anders – Key Account Manager

Er du klar til at optimere sikkerheden på dine konstruktioner?

Ring til Anders!

+45 40955020