Reading Time: 2 minutes
Join our team

Brænder du for at arbejde med cloudbaserede webapplikationer og UI? Så læs med her!

Railmonitor er et ungt IoT teknologi-firma der har opfundet og udviklet et innovativt og banebrydende cloud-baseret condition monitoring platform til jernbane- og entreprenørbranchen. Vi er teknologisk førende og udstiller vores produkter på messer i både ind- og udland.

Vi søger en IKT-praktikant til foråret 2020, der er interesseret i at arbejde med softwareudvikling i en mindre virksomhed, hvor du kan være med til at gøre en kæmpe forskel.

Praktikken vil komme til at afspejle dine interesser og kompetencer, så har du andre ideer til opgaver som du kan bidrage til, er vi selvfølgelig interesserede i at høre mere. Du kommer til at samarbejde med erfarne kolleger, der står klar til at rådgive og vejlede dig.

Som lille virksomhed kan vi tilbyde dig praktisk erfaring inden for flere områder og du vil få en alsidig hverdag i tæt samarbejde med resten af Railmonitor holdet.

Du får spændende opgaver, hvor du vil komme til at stifte bekendtskab med integration af vores software med andre systemer som f.eks. IBM Watson, IRISSYS, og IBM Maximo.

Vi forestiller os, at du har kendskab til:
  • .NET-platformen(C#) – gerne også Azure
  • JavaScript, React framework
  • Iterativ udvikling

For os er det ikke vigtigt, hvilken uddannelse du er i gang med. Det vigtigste for os er, at du kan bidrage fagligt, kan arbejde selvstændigt samt gerne vil have praktisk erfaring som en del af din uddannelse. Du vil få mulighed for at blive en del af vores store netværk og få ansvar for egne opgaver.

Vi har et skrivebord klar til dig på vores kontor i Vitten ved Hinnerup (20 kilometer fra Århus), hvor du vil blive en del af huset og vores tætte faglige og kollegiale fællesskab.

Vi dækker dine transportudgifter.

Er du interesseret og vil vide mere, kan du kontakte Thorvald Horup på tlf. 40 26 09 71.

Du kan også sende en kortfattet ansøgning og CV til: [email protected], mrk.: Praktik – Railmonitor. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Follow us on LinkedIn: