Hjem | Fra periodisk til prædiktivt vedligehold2019-07-12T14:10:42+02:00

Software

Gennem IoT og Big Data leverer Railmonitors system præcist og pålideligt data direkte til dig, som du kan bruge som fundament i din vedligeholdelsesplanlægning. Ved at analysere og visualisere trends samt vise forhold mellem forskellig variable, giver vores software dig mulighed for at planlægge fremadrettet. Derved kan du optimere din vedligeholdelsesstrategi og undgå uventede behov for vedligeholdelsesinitiativer.

Med vores løsning kan du også få langt større indsigt i infrastruktur eller bygninger end hvad det førhen har været muligt. Blandt andet kan du få indblik i hvordan flere faktorer er relaterede, og du vil få adgang til trendanalyser.

LÆS MERE
Railmonitors software, V2.0
Loading...

@Bernd Reuss

Hardware

Railmonitors løsning overvåger ustabile jernbanespor og kristiske sporskifter i realtid. Vores system er baseret på hårdføre sensorer, der på sikker vis bliver installeret direkte på infrastrukturen.

Ved hjælp af disse sensorer, måler vi direkte bevægelser (cant & twist) i sporet. Dataen, der bliver opfanget af sensorerne, bliver bearbejdet i skyen. Inden for sekunder vil dataen være tilgængelig på Railmonitors brugerflade eller på dit instrumentbræt. Dette giver dig muligheden for altid at kende sporets tilstand og blive alarmeret, hvis grænseværdierne overskrides.

Løsningen er enkel at installere og kan bruges i al slags vejr.

Hvis vi ikke havde benyttet os af Railmonitor systemet, ville projektets varighed være flere uger længere

Christian Poulsen, Aarsleff Rail

Med systemet fik vi mulighed for at tilpasse vores arbejdsprocesser til jernbanens aktuelle tilstand. Dette gav os mulighed for at optimere arbejdsprocesserene

Jens-Peter Lund, CEO, SPOTLAND

Da systemet er fuldkomment trådløst er det nemt sætte op, og det giver os et overblik over jernbanens tilstand

Jens Nilsson, PEAB

Railmonitor systemet er pålideligt og konsistent – vi havde ingen problemer med overvågningen selv i vinters med 20 centimeteres sne på skinnerne

Henning Grønnebæk, Chief Surveyor, Per Aarsleff

Railmonitor har givet os en intelligent løsning, som har givet os online adgang til overvågning af bevægelser af en spordæmning placeret på en bund af mose. Dette vil give os mulighed for at reducere antallet af manuelle inspektioner på stedet.

Nils Blom Salmonsen, Sund & Bælt Holding A/S